Over ons

3Dplanner | Robin Gantois

Ik ben Robin Gantois, oprichter en eigenaar van 3Dplanner, een 3D-service die ontstaan is uit het vroegere Robin’s 3D Hub. 

In 2015 kwam ik voor het eerst in contact met FDM 3D-printen. Het proces van laag per laag opbouwen fascineerde mij zo intens dat ik mij er in verdiepte. Een hobby werd een passie, de passie werd een obsessie. In 2016 richtte ik Robin’s 3D Hub op, een zelfstandige operator in het toenmalige 3DHubs.com, een 3D-service voor particulieren en bedrijven. Al snel bleek dat klanten opzoek waren naar een partij die hun project kon opvolgen van A tot Z; van ontwerp tot realisatie. Als autodidact leerde ik mezelf CAD tekenen in verschillende software programma's. Dit opende de poort naar grotere en vooral uiteenlopende, uitdagende projecten. In 2019 richtte ik 3Dplanner op. Met 3Dplanner sta ik in direct contact met onze klanten, zo kunnen we hun wensen nog beter opvolgen en houden we hen op de hoogte tijdens de verschillende stappen van het project. 

De 3D-service die we nu met 3Dplanner kunnen aanbieden:  adviseren, voorontwerpen, 3D renderen, 2D & 3D tekenen, 3D-printen van maquettes en miniatuur modellen, organiseren van opleidingen, 3D-scannen, enz… 

 

Bij 3Dplanner beschikken we over 2 types 3D-printers waarmee we de meeste projecten realiseren. Voor andere type printers of materialen werken we samen met betrouwbare partners. 

 

In het verleden leidde ik reeds projecten van interieur bouwers, architecten, filmindustrie, verlichting industrie, kunstenaars, beeldhouwers, ontwerpers en heel veel particulieren in goede banen.

 

Heb je meer interesse in 3Dplanner? Aarzel dan niet om mij te contacteren. Met heel veel passie zal ik ook uw 3D-project in goede banen leiden en dat voor een aanvaarbare prijs.

 

Robin